Nestle на 58% скоротила відходи на підприємствах в Україні

10 червня 2017, 09:15 3381

Компанія Nestle у 2016 році на 58% скоротила відходи на всіх своїх підприємствах в Україні.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

У Nestle пояснили, що це стало можливим завдяки роботі над досягненням нульової кількості відходів, які потрапляють на полігони, і запровадженню заходів, спрямованих на запобігання утворенню відходів.

Крім того, у компанії  зазначили, що реалізовують проекти зі скорочення енергетичних та водних ресурсів — на фабриках запущено понад 15 енергоощадних проектів, які покращують екологічні показники.

«Тільки за результатами діяльності у 2016 році Nestle скоротила споживання води на 18%. Досягти таких результатів вдалося завдяки модернізації систем очистки», — повідомили у прес-службі.

Також у Nestle зазначили, що завдяки екологічному проекту з рекуперації тепла, реалізованому на фабриці з виробництва холодних соусів ТМ «Торчин» (ПрАТ «Волиньхолдинг»), там було скорочено споживання води на 60% і на 23% витрат енергії.

«Для нас успіх уособлює собою досягнення бізнес-цілей та реалізацію ініціатив зі збереження природних ресурсів заради майбутніх поколінь. Адже наша глобальна ціль — покращувати життя та сприяти здоровому майбутньому. Ми прагнемо робити більше і якісніше за умови використання меншої кількості ресурсів, а також дбайливого ставлення до ресурсів, які ми використовуємо», — сказав директор Nestle в Україні та Молдові Ансгар Борнеманн.


Для довідки: Nestlе — найбільша компанія світу в сфері виробництва продуктів харчування і напоїв, яка представлена в 189 країнах. Штат співробітників — 328 тис. Річний обсяг продажів компанії в 2016 році склав 89,5 млрд швейцарських фраків. Nestlе належить понад 2000 торгових марок, компанія має 418 заводів.