LNZ Group стала членом Української Зернової Асоціації

30 травня 2023, 13:20 1080

Українська Зернова Асоціація (УЗА) об'єднує виробників, переробників та експортерів зерна з метою спільної праці над створенням сприятливих умов на ринку зерна та захисту інтересів учасників цього сектору.

«Наше партнерство з УЗА дозволить нам продовжувати працювати над розвитком зернової галузі в Україні, зміцнювати позиції українського зерна на світовому ринку та забезпечувати стабільний статус України як світового лідера у продовольчій безпеці», — коментують у компанії LNZ Group.

Членство в УЗА надає LNZ Group низку переваг, серед яких варто відзначити наступне:

  • Досвід та експертиза. Ми зможемо користуватися великим досвідом, який накопичився в УЗА за довгі роки роботи на ринку зерна. Це дозволить нам впроваджувати кращі практики та інновації у нашу діяльність.
  • Мережа контактів. Членство в УЗА надасть нам можливість залучати нових партнерів і встановлювати цінні контакти в зерновому секторі.
  • Участь у розвитку галузі. Членство в УЗА дозволить нам брати активну участь у формуванні політики та стратегій розвитку зернового сектору в Україні. Ми матимемо можливість вносити свої пропозиції, впливати на прийняття рішень і спільно працювати з іншими гравцями галузі для досягнення спільних цілей.
  • Підвищення довіри та репутації. Бути членом УЗА підсилює нашу довіру та репутацію в галузі зернового бізнесу. Адже ми підтримуємо і прагнемо постійно розвитку до високих стандартів та бажання сприяти розвитку галузі.

Також у компанії додають, що разом із УЗА зможуть зробити більше для підвищення конкурентоспроможності українського зерна на світовому ринку та забезпечення продовольчої безпеки як в Україні, так і в усьому світі.