Лабораторії Сварога пройшли сертифікацію

27 вересня 2018, 13:53 2607

Виробничо-технологічні лабораторії Корпорації «Сварог Вест Груп» успішно пройшли оцінювання вимірювальних можливостей відповідно до сфери вимірювань.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Лабораторіям корпорації, а саме Полонської хлібоприймальної дільниці ТОВ «Лотівка Еліт», заводу з виробництва насіння та доробки нішевих культур ТОВ «Лотівка Еліт» та Закриницької хлібоприймальної дільниці СТОВ «Довіра» наданий сертифікат про відповідність критеріям оцінювання вимірювальних можливостей згідно ДСТУ ISO 10012:2005 та СОУ 74.9-02568294 — 001:2016, зазначили у компанії.

«Отримані сертифікати демонструють високий рівень виконання робіт і надання достовірних результатів в заявленій сфері. Сьогодні ми хочемо надійно закріпитися на завойованих позиціях, підвищити якість сервісу, тримати якість продукту», — сказала начальник відділу управління якістю Ірина Федорова.


Для довідки: корпорація «Сварог Вест Груп» здійснює діяльність у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Основні напрямки: рослинництво, тваринництво, а також зберігання продукції. Загальна площа земель в обробці становить близько 80 тис. га.