Кернел збільшив площі під зрошенням

03 жовтня 2022, 13:33 2495

Придніпровський кластер «Кернел» розширив землі під поливом завдяки придбанню фронтальних дощувальних машин Zimmatic та Variant Irrigation.

Про це говориться у повідомленні Variant Irrigation на сторінці у Facebook.

«Машини Variant Irrigation придбали для того, щоб порівняти із закордонними аналогами. Вітчизняний виробник показав себе гідно. На одному рівні з американськими та турецькими виробниками дощувального обладнання», — зауважив директор «Кернел» «Придніпровський край» Михайло Петров.

Він уточнив, що нові дощувальні машини — це перш за все розширення насінницького напрямку агрохолдингу в Україні та незалежність від виробників ЄС.


Для довідки: «Кернел» до війни був найбільшим у світі виробником та експортером соняшникової олії, провідним виробником та постачальником сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов'язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт та внутрішні продажі соняшникової олії; високотехнологічне рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання та перевалки зерна на елеваторах та портових терміналах.