John Deere оголосила про партнерство з компанією Vaderstad

25 липня 2017, 10:50 3889

Компанія John Deere підписала з компанією Vaderstad угоду про співпрацю в галузі маркетингу і реалізації продукції бренду Vaderstad в Росії та Україні.

Про це йдеться в прес-релізі компанії John Deere.

Як повідомляється, John Deere є одним з провідних світових виробників сільськогосподарської техніки, пропонуючи повну лінійку обладнання: від самохідних машин будь-якого призначення до причіпних і навісних знарядь.

«Співпраця з компанією Vaderstad, що вже давно добре зарекомендувала себе на ринку, дозволить розширити портфоліо посівного і ґрунтообробного обладнання», — відзначають у компанії.

Вся продукція Vaderstad буде, як і раніше, виготовлятися під брендом торгової марки Vaderstad.

Партнерські відносини узгоджені за такими напрямами: маркетинг, навчання, сервісна підтримка та фінансові послуги.

Компанії-партнери також будуть спільно проводити всі необхідні випробування, гарантуючи ідеальну сумісність тракторів John Deere зі знаряддями Vaderstad, у тому числі інтеграцію у всі інтелектуальні системи John Deere.

«Це партнерство дозволить дилерам John Deere пропонувати клієнтам в Україні та РФ більш повну лінійку причіпного обладнання. Дилери отримають доступ до широкої гами машин John Deere, а також зернових та пропашних сівалок і культиваторів Vaderstad», — зазначив віце-президент John Deere з продажів і маркетингу регіону 2 Крістоф Віггер.

«N. B.!» Timeline розвитку компанії John Deere, або 180 років з технікою на «ти»

У свою чергу, директор з продажу та маркетингу Vaderstad Матіас Ховнерт заявив, що «це партнерство дозволить Vaderstad посилити позиції і присутність на ринку, клієнти тільки виграють від роботи з розвиненою мережею сервісу і підтримки з боку високопрофесійних і досвідчених дилерів».


Для довідки: John Deere Україна — український підрозділ Deere & Company, американської машинобудівної компанії, що випускає сільськогосподарську, будівельну і лісозаготівельну техніку. Штаб-квартира компанії розташована в місті Молин (штат Іллінойс).

Шведська фірма Vaderstad була заснована в 1962 р. Основною продукцією бренду є сівалки, культиватори, борони, котки, що отримали всесвітнє визнання і викликали повагу до виробника.