АВК вийшла на ринок Малайзії

02 липня 2018, 14:40 5352

Кондитерська компанія АВК розширила географію експорту. Відтепер продукцію компанії можна придбати в магазинах ще однієї азійської країни — Малайзії.      

Як говориться у повідомленні компанії, на сьогодні до цієї країни вже поставлено перші 50 тонн українських солодощів.

«АВК одна з перших українських кондитерських компаній, яка поставила шоколадну продукцію на ринок Малайзії. Ми вже здійснили три перших поставки солодощів та працюємо над наступними замовленнями. Партнери високо оцінили якість продукції, яку гарантує компанія, смакові характеристики наших ласощів, дизайн та формат упаковки», — розповів заступник генерального директора зі стратегічного розвитку компанії Андрій Радчук.

Як зазначається, даний ринок має свої особливості. У Малайзії, країні зі спекотним і дуже вологим кліматом, попитом користуються продукти в індивідуальній привабливій упаковці. Найбільше позитивних відгуків компанія отримала за цукерки Royal Masterpiece, Dessert mix та Mr. BIGuin. До смаку місцевим жителям і шоколадні батончики від АВК, у тому числі без цукру, та солодкі снеки KRESKO.


Для довідки: АВК — один із лідерів українського кондитерського ринку, входить у ТОП-100 світових кондитерських компаній. Сьогодні експортна географія АВК — це понад 60 країн світу. Виробничі потужності розташовані у м. Дніпро. У 2016 році компанія встановила лінію з виробництва кави та вивела на ринок власну торгову марку BARISTI. АВК розвиває мережу фірмових магазинів. Запущено в роботу Інтернет-магазин з продажу власної продукції.