Агротрейд завершила жнива: урожай перевершив плани

26 серпня 2022, 13:31 2163

Група «Агротрейд» завершила жнива, виконавши план зі збирання озимої пшениці на 106%, ярої пшениці — на 116%, ріпаку — на 110%, ярого ячменю — на 114%, а озимого ячменю — на 130%.

Такий результат гарантували правильно підібрані сорти, технології вирощування та сприятлива погода, говориться у повідомленні компанії.

«Ми задоволені результатом цьогорічних жнив. Цифри, які ми отримали, вкотре довели, що високі вимоги до кожного етапу виробництва, котрі вже стали непорушним стандартом в нашій компанії, є запорукою гарного врожаю за будь-яких умов», — сказав директор агропромислового департаменту групи «Агротрейд» Олександр Овсяник.

Загалом у групі озимою пшеницею було засіяно понад 18 тис. га,  ріпаком — 6,5 тис. га, ярою пшеницею — 1,4 тис. га, ще 136 та 84 га компанія відвела під ярий та озимий ячмінь.


Для довідки: група «Агротрейд» — вертикально інтегрований холдинг агропромислового циклу: виробництво, зберігання, переробка та торгівля сільськогосподарською продукцією. Заснований в 1998 році.  Холдинг обробляє 70,5 тис. га землі в Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Профільні культури — соняшник, кукурудза, озима пшениця, соя, ріпак.
Група володіє мережею елеваторів загальною ємністю одночасного зберігання 570 тис. т і посідає восьме місце серед найбільших власників елеваторів в Україні.