Агропродсервіс заготовив більше 6 тис. т силосу

15 травня 2018, 12:21 3939

В компанії «Агропродсервіс» днями завершили заготівлю силосу з озимого жита на трьох об«єктах — с. Лозова (ТОВ «Дружба»), с. Урмань (ПОП «Урманське»), с. Теофіпілка (ПАП «Агропродсервіс») для подальшої годівлі молочних корів та ремонтного стада.

Як говориться у повідомленні компанії, на даний момент заготовили 6100 тон силосу з озимого жита. Паралельно триває заготівля і люцерного сінажу, якого вже заклали 1100 т. Корми закладаються в силосні ями на молочно-товарних фермах в селах Теофіпілка, Лозова та Урмань.

«Якість основних кормів для молочного стада в компанії є пріоритетним завданням в розрізі розвитку молочного скотарства. Заготівля силосу з озимого жита та сінажу з люцерні є запорукою здоров«я, високої продуктивності та низької собівартості виробництва молока» — зазначає заступник генерального директора з вирощування ВРХ Віталій Луй.

Уточнюється, що для збору врожаю та виготовлення кормів спеціалісти компанії використовують найсучаснішу техніку таких брендів як Pottinger, KUHN, JCB, John Deere.


Для довідки: «Агропродсервіс» — один з провідних вертикально інтегрованих агрохолдингів України, працює з 1999 року. Земельний банк — 40 тис. га. Має потужності з виробництва насіння, переробки сої та виробництва комбікормів, три елеватора потужністю зберігання 172 тис. т. Також займається свинарством, виробництвом молока та птахівництвом. Потужності птахівництва оцінюються в 2 млн голів птиці на рік.