Агроблогери світу змагаються за титул найкращих. AgroPortal.ua — в журі міжнародної премії

20 вересня 2024, 13:20 200

Цього року вже втретє німецька компанія DLG проводить Agri Influencer Award — нагородження кращих агроблогерів з різних куточків світу. Представник AgroPortal.ua входить до складу членів журі премії.

Про це повідомляє організатор заходу.

«Нашою нагородою ми хочемо відзначити найкращі аграрні блоги та профілі в соціальних мережах і таким чином представити їх широкому загалу. Премія також покликана допомогти об'єднати тих, хто займається сільським господарством, та мотивувати до цього інших», — йдеться на сайті.

Нагорода DLG Agri Influencer Award 2024 вручатиметься у трьох категоріях:

  • Найкращий міжнародний агроблогер в Instagram / Facebook
  • Найкращий міжнародний агроблогер в YouTube
  • Найкращий міжнародний агроблогер в TikTok

Цьогоріч організатор отримав близько 20 заявок, серед них — 2 українські блогери. Категорію TikTok блогер представляє агроном Руслан Омельянович (AGRO PEOPLE), а категорію YouTube блогер — Михайло Драганчук (No-Tiller).

«AgroPortal.ua став частиною даної премії не випадково. Ми маємо свій соціальний проєкт #інстафермери, який створений для популяризації сільського господарства в соцмережах та підтримки агропідприємців, а також є джерелом ідей для тих, хто тільки починає будувати свій бізнес. Герої наших прямих ефірів в Instagram — люди, які щодня демонструють свою агрорутину через stories, а в своїх дописах — діляться лайфхаками та інсайтами», — зазначають у редакції видання.

Переможці номінацій будуть запрошені на церемонію нагородження, яка відбудеться у Ганновері (Німеччина) у межах виставки EuroTier.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua