Відкрито перший регіональний офіс платформи «Зроблено в Україні»

28 березня 2024, 13:27 936

Перший регіональний офіс платформи «Зроблено в Україні» запустили на Сумщині.

Як говориться у повідомленні Офісу Президента, він орієнтований на мікро- та малий бізнес. Підприємці зможуть отримати кваліфіковану консультацію та інформацію про програми підтримки.

Під час робочої поїздки на Сумщину Президент України Володимир Зеленський узяв участь у презентації економічної платформи «Зроблено в Україні» та зустрівся з українськими виробниками.

«Для мене дуже важливо, щоб поява нової національної платформи «Зроблено в Україні» стала результативною. Тому ми перейшли від державної ініціативи до регіональних зустрічей і працюватимемо в регіональних офісах», — зазначив Президент.

Глава держави закликав усі регіони країни долучатися до роботи платформи «Зроблено в Україні» задля підтримки українських товаровиробників.

«Ми готові допомагати із замовленнями регіональному бізнесу, який може мати й державні замовлення. Сьогодні ми говоримо про те, як побачити все, що ви можете, як підписати конкретні контракти, щоб ви збільшували кількість робочих місць і розвивали економіку нашої держави», — сказав Президент.

Цього року в межах «Зроблено в Україні» Сумщина одержить понад 1 млрд грн.

Зеленський наголосив на важливості механізмів локалізації як складової політики «Зроблено в Україні»: «Головне, що підприємство тут сплачує податки, виробляє, має робочі місця».