Офіс «Зроблено в Україні» запрацював у Чернігові

08 квітня 2024, 09:55 851

Регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону відкрили у Чернігові.

Про це говориться у повідомленні Урядового порталу

«Ми розуміємо, у яких складних умовах працюють українські підприємці, особливо в прифронтових та прикордонних регіонах. Слідом за Сумами другий регіональний офіс «Зроблено в Україні» ми відкриваємо в Чернігові. Він працюватиме на базі Чернігівського обласного центру зайнятості. Тут малий і мікробізнес зможе отримати консультації, допомогу в оформленні документів для отримання грантів та участі в інших програмах підтримки.

Ми бачимо запит від підприємців на такі офіси, адже це можливість швидко і в зручному форматі не лише отримати інформацію, а навіть безпосередньо подати заявку чи вирішити проблемні питання», — зазначила під час відкриття перший віце-прем’єр-міністр України — міністр економіки України Юлії Свириденко. 

Також вона додала, що на програми підтримки бізнесу уряд заклав до бюджету понад 45 млрд грн. Це рекордна сума за останні роки. Для Чернігівщини на цей рік передбачили 1,25 млрд грн.

«Ця сума може бути збільшена, адже чим активніше бізнеси регіону будуть розвивати виробництво і подаватимуться на програми підтримки, тим більше коштів зможуть отримати», — розповіла Юлія Свириденко.