Аграрна партія йде на парламентські вибори

31 травня 2019, 15:42 2413

Аграрна партія України (АПУ) братиме участь у дострокових парламентських виборах. У встановлений законом термін партія проведе з’їзд та висуне своїх кандидатів.

Партія переконана в подоланні бар'єру, попри те, що братиме участь у загальноукраїнських виборах вперше, йдеться у повідомленні АПУ.

«Аграрна партія має чи не найбільш розгалужену і потужну мережу низових організацій. Це підтверджується стабільно високими результатами партії на місцевих виборах. Понад 5 тисяч депутатів місцевих рад обрані від Аграрної партії. Партія налічує 80 тисяч активістів і волонтерів», — зазначають в АПУ.

Партійці мають намір представляти інтереси всіх українців, які проживають у селах та невеликих містах, а також усіх українців, чиє життя безпосередньо пов'язане з українським селом.

«Свою місію в парламенті та уряді Аграрна партія вбачає у поверненні мудрості, хазяйновитості та інших традицій українського народу до центральних органів влади. Партія вестиме до парламенту й уряду команду професійних управлінців і політиків, які вже завоювали довіру людей завдяки ефективному представництву їхніх інтересів, а також завдяки внеску у розвиток місцевих громад як депутати місцевих рад та керівники органів самоврядування», — додали в партії.

У складі нового парламенту Аграрна партія вестиме переговори про формування більшості, передусім, з партією «Слуга народу».

Найближчим часом партія повідомить ім'я керівника виборчого штабу.