Аграріїв навчать нововведенням у сфері продовольчої безпеки

31 жовтня 2016, 16:10 1830

В Києві 8-9 листопада відбудеться дводенний семінар, присвячений останнім нововведенням у галузі забезпечення продовольчої безпеки, питанням боротьби зі шкідниками, правильного знезараження та використання пестицидів.

Про це AgroPortal.ua повідомив один із організаторів заходу, ВГО «Фумігаційна асоціація».

Як обіцяють організатори, заняття будуть проводити відомі вчені та практики галузі фітосанітарії.

Захід стане стартом цілого циклу семінарів «Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів», який започатковує Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій та ВГО «Фумігаційна асоціація» за сприяння Робочої групи з розвитку саморегулювання в аграрному секторі АЦ Аграрного союзу України.

Вартість участі в семінарі — 2500 грн. У неї входять: проживання в номерах гуртожитку НУХТ, отримання сертифіката «Знезараження зерна» та свідоцтва «Безпечне проведення робіт з пестицидами і агрохімікатами», електронна версія переліку пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні (2016 р., найновіша версія).

Для участі в семінарі необхідно зареєструватись за посиланням або заповнити і відправити анкету на електронну пошту [email protected]. Семінар проходитиме на базі Інституту післядипломної освіти НУХТ за адресою Київ, вул. Естонська, 8а (метро «Нивки»). Телефон для довідок: (050) 810 84 37.

Останній день реєстрації — 4 листопада.

На додаток до участі у семінарі слухачі зможуть відвідати профільні виставки 8-11 листопада: «Інтерагро-2016» та «Агрофорум-2016».