Виставку Agritechnica перенесено на березень 2022 р.

29 березня 2021, 18:03 2266

DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство) відтерміновує виставку Agritechnica. Нові дати — з 27 лютого до 5 березня 2022 р.

Про це повідомляє DLG Ukraine.

«Через триваючу пандемію коронавірусу, а також прогрес у програмах вакцинації як у Німеччині, так і за кордоном, DLG, Асоціація виробників сільськогосподарських машин VDMA та рада експонентів Agritechnica дійшли висновку, що в даний час немає достатньої впевненості, щоб планувати провідну світову виставку вже в листопаді. З перенесенням виставки на чотири місяці пізніше DLG як організатор, а також члени Асоціації сільськогосподарських машин VDMA вважають, що компанії-учасники отримають потрібну для планування участі певність», — пояснюють організатори.

Основною передумовою для того, щоб експоненти, відвідувачі та ділові партнери знову зібралися на Agritechnica, є успішна стратегія вакцинації та тестування в Німеччині, Європі та в усьому світі, зазначив головний виконавчий директор DLG Рейнхард Грандке.

«Ми впевнені, що до кінця літа, а саме до цього терміну експонентам потрібно зареєструватися на Agritechnica 2022, ми зможемо надати нашим експонентам та відвідувачам ясність, необхідну для впевненості у їх плануванні», — додав він.

Agritechnica повернеться до виставкового центру в Ганновері (Німеччина) з 27 лютого по 5 березня 2022 р.

З листопада 2021 р. на цифровій платформі DLG запропонує програму фахових інформаційних заходів, що збільшить охоплення Agritechnica та надасть додаткові можливості для нетворкінгу.

Додаткова інформація за посиланням.