Український виробник сільгосптехніки відкриє представництво у Польщі

01 грудня 2023, 12:45 5104

Джерело фото: AgroPortal.ua

У найближчих планах компанії ELVORTI — відкриття представництва в Польщі. Це буде не просто сервісний центр, а виробничий підрозділ.

Про це AgroPortal.ua розповіла представниця компанії Діна Ярова під час міжнародної виставки сільгосптехніки Agritechnica 2023 в Німеччині.

«Сьогодні ELVORTI націлена на точне землеробство, тож у Ганновері ми представили модельний ряд сівалок, які працюють за цією технологією: навісну сівалку з телескопічною рамою VEGA 6 PROFI, механічну зернову ALFA 4 NO-TILL та спеціально для європейського ринку продемонстрували навісну зернову сівалку для рядового посіву насіння за традиційною технологією ASTRA 3. За ширини захвату 3 м і ширини міжрядь 120 мм агрегат можна ефективно використовувати на невеликих площах в умовах застосування інтенсивних агротехнологій», — зазначила Діна Ярова.

Також учасники Agritechnica могли ознайомитися з обприскувачем TETIS, який вже продається в Польщі, Болгарії, Румунії, Молдові. Після виставки компанія сподівається відкрити для цієї машини ринки країн Балтії та Німеччини.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua