BEDNAR пропонує універсальний агрегат для оперативного закриття вологи

10 квітня 2021, 09:22 3708

Штригельна борона BEDNAR STRIEGEL-PRO, яка має до 6-ти рядів робочих зубів товщиною 16 мм та довжиною 70 см, знадобиться для весняних робіт, коли потрібно закрити вологу, прогріти ґрунт, провести аерацію та вирівняти поле після осіннього основного обробітку.

«STRIEGEL-PRO — агрегат, який першим вийде в поле завдяки оптимальній прохідності робочих органів. Він також забезпечує механічну боротьбу з бур’янами», — про це йдеться в повідомленні компанії BEDNAR в Україні.

BEDNAR STRIEGEL-PRO також працює після збору озимих і просапних культур, коли потрібно рівномірно розподілити рештки по полю після проходу комбайна, зруйнувати капілярність (тим самим зберігаючи вологу) та спровокувати проростання падалиці. Також це ефективний спосіб усунення шкідників.

У компанії додають, що STRIEGEL-PRO також підходить для роботи на пасовищах. Забезпечує догляд за багаторічними травами та їх відновлення завдяки більш високому збагаченню їх киснем, вологою та поживними речовинами.

«Зростання врожайності більшості культур є результатом нових методів обробітку ґрунту, захисту рослин, удобрення, а також вирощування нових ефективних гібридів. Разом із тим, зростання врожайності також означає збільшення кількості пожнивних решток, які необхідно рівномірно та якісно розподілити по всій поверхні поля. Саме тому був розроблений STRIEGEL-PRO. Це агрегат, який подрібнює і рівномірно розподіляє пожнивні рештки по поверхні ґрунту», — зазначає засновник BEDNAR FMT s.r.o Ладіслав Беднар.

STRIEGEL-PRO може бути оснащений корисними передніми опціями, такими як: планка Crushbar з гідравлічним регулюванням, вертикальні колтер-диски, подрібнюючий ножовий коток TrushCutter.
Ще однією корисною функцією STRIEGEL-PRO може стати можливість внесення добрив або ж посів сидератів, що забезпечується із застосуванням бункера ALFA-DRILL.

Модельний ряд STRIEGEL-PRO пропонує робочу ширину від до 6 до 12 м для тракторів потужністю від 80 до 300+ к.с.