AMAZONE збільшив об’єм бункера найпопулярнішого в Україні розумного розподільника добрив

05 грудня 2023, 16:15 2306

Однією з новинок, які компанія AMAZONE продемонструвала на світовій виставці сільгосптехніки Agritechnica 2023 у Німеччині, став розподільник мінеральних добрив ZA-TS зі збільшеним об’ємом бункера до 5 000 літрів.

Про це AgroPortal.ua повідомив в.о. генерального директора ДП «Амазоне-Україна» Андрій Михайленко.

«В AMAZONE є розподільники мінеральних добрив ZA-TS об’ємом до 4 200 л. Це одні з найпопулярніших розподільників в Україні серед господарств, які використовують навісні агрегати для точного землеробства. Розумний розподільник мінеральних добрив з гідравлічною системою  розподілення TS, опціями для постійного моніторингу та автоматичної компенсації впливу вітру WindControl і автоматичного регулювання бокового розподілу ArgusTwin дає змогу дуже точно та якісно вносити добрива, підвищуючи врожайність і заощаджуючи аграріям кошти», — розповідає Андрій Михайленко.

За його словами, продовжується тенденція до зростання потужності тракторів. Аграрії хочуть мати більш потужні машини, тож виробникам причіпного та навісного знаряддя потрібно забезпечувати відповідні запити. AMAZONE збільшує на 800 л об'єм бункера для навісних розподільників ZA-TS, забезпечуючи попит ринку та підвищуючи продуктивність агрегату.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua