Про це заявив заступник голови правління «Гнідавського цукрового заводу» Олександр Нікішин, йдеться у повідомленні підприємства.
За його словами, минулого року органічно чистими цукровими буряками була засіяна площа у 250 га, а вже цього року така площа становить 350 га. Буряки із цих площ найперше будуть перероблені на «Гнідавському цукровому заводі».
Більш докладно про ринок української органічної продукції читайте в рубриці ORGANIC STYLE.
Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».