UTA Group пішла з окупованих територій

13 квітня 2022, 13:30 391

Джерело фото: AgroPortal.ua

Компанії UTA Group («УкрТрансАгро», зерновий бізнес Маріупольської Інвестиційної Групи) призупинила діяльність на окупованій території (в Маріуполі та інших непідконтрольних населених пунктах).

Про це йдеться в офіційній заяві компанії, опублікованій на сторінці у Facebook.

«Жорстокі бойові дії, відсутність комунікацій, численні руйнування виробничої та житлової інфраструктури у місті унеможливлюють компаніям здійснювати операційну діяльність та виконувати свої зобов'язання», — пояснили в компанії.

Зазначається, що частина працівників звертається до керівництва компанії з заявами про припинення трудових відносин задля можливості отримання фінансової допомоги від держави або у пошуках нового життя в інших містах України та за кордоном. Звільненим працівникам буде надано матеріальну допомогу. 

В UTA Group висловлюють надію, що настане час, коли компанія та термінал відновлять роботу в українському Маріуполі.


Для довідки: «УкрТрансАгро» — оператор зернового ринку, що надає комплекс послуг із приймання, накопичення, зберігання та відвантаження на морські судна, залізничний та автотранспорт зернових та олійних культур та послуг сертифікованого зернового терміналу. Також надає послуги логістичної та експедиторської компанії (через ТОВ «УТА Логістик»). Знаходиться під управлінням ТОВ «Керуюча компанія «Маріупольська Інвестиційна Група».