Прометей вчергове поповнив парк зерновозів

31 січня 2023, 14:50 1700

Група компаній «Прометей» придбала 7 тягачів з причепами DAF та напівпричепами WIELTON. Угода відбулась за рахунок 38 млн грн ліміту, виділеного OTП Банком у межах лізингової програми.

Придбання вантажівок стало черговим кроком по реалізації стратегії транспортної незалежності компанії. Найближчим часом планується довести кількість зерновозів до 100 одиниць. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Власний транспорт значно посилить конкурентні позиції «Прометея» і дозволить уникнути дефіциту зерновозів, який традиційно спостерігається на вітчизняному ринку перевезень, особливо в сезон.

«Від успішної логістики залежить ефективність нашого бізнесу. Як великий зернотрейдер, ми маємо бути впевнені у стабільності перевезень, мати оперативний резерв на випадок пікових навантажень та можливість ретельно планувати логістичні схеми», — прокоментував нові надходження директор автотранспортного підприємства Володимир Ключников.

Придбання вантажного транспорту за рахунок лізингової програми від OTП Банка дозволило компанії отримати «довгі гроші» на внутрішньому ринку, дефіцитні в складні часи.

«Поповнення автопарку на умовах лізингу ми розглядаємо як довгострокову інвестицію, причому вигідну в умовах нестабільної економіки. Дбати про нашу транспортну самостійність ми маємо навіть в умовах воєнного стану. В перспективі ми плануємо мати парк на 200 машин, які повністю задовольнять наші потреби у зернових перевезеннях», — зазначив заступник керівника сектору корпоративних фінансів ГК «Прометей» Валерій Ступак.