Підприємство МХП призупинило роботу

07 квітня 2022, 15:25 822

Джерело фото: Facebook // МХП

Агрохолдинг МХП через посилення бойових дій на Донеччині тимчасово призупинив роботу одного зі своїх підприємств — ПрАТ «Український бекон» (Краматорський район, Донецька область).

Про це йдеться у повідомленні МХП на сторінці у Facebook.

«Попри складнощі воєнного часу компанія МХП більше місяця забезпечувала операційну діяльність підприємства «Український бекон», підтримувала постачання необхідної для виробництва сировини та логістику готової продукції. Однак ситуація на Донеччині загострюється. Подальший наступ окупантів збільшує ризики та небезпеку для життя співробітників підприємства та унеможливлює його роботу. Найбільша цінність МХП — люди, тому компанія змушена тимчасово призупинити роботу «Українського бекону» для забезпечення безпеки його працівників», — говориться у повідомленні.

Також зазначається, що проводиться евакуація співробітників підприємства.

«Частину співробітників ми переводимо на роботу на інші підприємства МХП та надаємо тимчасове житло», — додали в компанії. 

Наразі МХП працює над запуском інших виробничих майданчиків, аби і надалі забезпечувати українців продукцією ТМ Бащинський, яка вироблялася на підприємстві «Український бекон». 

«Проте такий запуск потребує додаткового часу, відтак МХП повідомляє партнерам про можливість тимчасових затримок у постачанні продукції ТМ Бащинський», — зазначають в МХП і просять із розумінням поставитись до таких обставин.


Для довідки: агрохолдинг МХП є провідним виробником курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових та олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м'яса птиці (зокрема, через партнерські брендовані точки). Агрохолдинг також посідає провідну позицію у рослинництві.