НІБУЛОН збільшить зерносховища термінала на Херсонщині майже до 100 тис. т

03 серпня 2020, 10:55 1947

ТОВ СП «НІБУЛОН» планує на філії «Голопристанська» (Херсонська обл.) до 1 жовтня збудувати додаткові ємності для зберігання зерна на майже 22 тис. т.

Як говориться у повідомленні компанії, вже розпочались підготовчі роботи.

Серед основних будівельних передбачених проєктом  об»єктів є 3 зерносховища ємністю по 7,3 тис. т кожне (близько 22 тис. т); завантажувальна естакада з ланцюговими транспортерами; підземна розвантажувальна транспортна галерея зі стрічковими транспортерами; система аспірації з повітроводами та пилоочисним устаткуванням; системи дощової каналізації в складі дощоприймачів та каналізаційних мереж.

«Після закінчення будівництва нові потужності разом з існуючим технологічним комплексом створять єдину автоматизовану систему прийому, обробки та відвантаження зернових та олійних культур на водний та автомобільний транспорт, а зернозберігальні можливості філії «Голопристанська» зростуть до близько 98 тис. т», — уточнили в «НІБУЛОНі».


Для довідки: філія «Голопристанська» була збудована у червні 2017 року, і вже прийняла більше 620 тис. т сільгосппродукції.

Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.