LNZ Group відкриває аграрний інтернет-магазин

22 липня 2019, 10:00 1716

Компанія LNZ Group виводить на ринок свою інноваційну платформу LNZ Web, через яку можна придбати посівний матеріал, ЗЗР та добрива.

LNZ Web — це перший офіційний дистриб'ютор в Україні, який повністю доступний в онлайн. Тут за справедливими цінами можна буде придбати саме оригінальну продукцію, відзначають в компанії.

На платформі буде представлений кращий посівний матеріал від всесвітньо відомих брендів: UNIVERSEED, Syngenta, DEKALB, LG Seeds, Pioneer, SESVanderHave. Весь посівний матеріал був перевірений на власних полях LNZ, тому клієнти можуть бути впевнені в його якості.

Засоби захисту рослин: гербіциди, інсектициди, фунгіциди, протруйники, десиканти, прилипачі і регулятори росту — цей розділ містить препарати різного спектру дії і призначення від лідерів ринку: DEFENDA, BASF, BAYER, CORTEVA Agriscience, Syngenta. Є також розділ Добрив і мікродобрив.

Крім того, можна буде отримати агрономічні поради і високопрофесійне супровід фахівців, готових виїхати безпосередньо в поле.

Будуть доступні можливості LNZ трейд — закупівля готової продукції через елеватори.

«N.B.!» LNZ виходить в Web-простір: як стати українським аграрним Amazon

Замовлення швидко виконується в кілька кліків на сайті, а доставка забезпечується протягом 1-2 днів.

«Перейти на онлайн-торгівлю неможливо за 2-3 секунди, але ми бачимо, що індустрія омолоджується, і з кожним днем кількість інтернет-клієнтів буде збільшуватися. Це ж так природно, коли продукти і послуги замовляєш просто і бачиш результат миттєво», — розповів директор LNZ Web Віктор Кравченко.

За його словами, це тільки перший етап.

«Ми тільки запустили платформу і плануємо додавати нові функції. Наприклад, Агрокалькулятор, який допоможе фермеру розрахувати прибуток, Новини від різних агропорталов. Ще розробляємо безкоштовний мобільний додаток для зручного управління полями і господарствами, який буде доступний будь-якому користувачеві, і багато інших корисних речей», — додав Кравченко.

Ресурс створюється максимально гнучким і доступним для роботи з операційними системами Windows, Linux, Mac OS, Android, iOS. У браузерах Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome.