Кусто Агро модернізує лабораторії на елеваторах

08 жовтня 2018, 10:24 1641

Компанія «Кусто Агро» цього року оснащує свої елеватори новим лабораторним обладнанням.

Про це говориться  у повідомленні компанії.

Як зазначається, нові аналізатори якості зерна Infratec дадуть можливість підвищити якість роботи лабораторії та скоротити витрати часу при прийманні зерна на елеватори.

«Така модернізація лабораторного обладнання — тільки початковий етап програми повної автоматизації елеваторів. Наступним етапом буде повна автоматизація процесу — від етапу заїзду машини на територію до відвантаження зерна у вагони. Автоматизація всіх процесів дає можливість уникнути ризику людської помилки на виробництві, забезпечити мінімізацію виробничих витрат та високу якість послуг», — додали в «Кусто Агро».

Також зазначається, що компанія активно працює над збільшенням земельного банку, як наслідок, буде збільшено ємкості для зберігання.

«У стратегічних планах — розвиток до підприємства, що генерує високу додану вартість продукту. Це означає націленість на переробку сільськогосподарської продукції та експорт уже готового товару, а не сировини у вигляді зерна», — додали в компанії.


Для довідки: «Кусто Агро» є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. «Кусто Агро» була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії в області аграрного сектора України. Бізнес компанії — це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, задовольняючи зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг. Загальна потужність трьох елеваторів компанії становить 90 тис. т одночасного зберігання.