Кормишкін знову став власником ПАЕК

21 січня 2022, 16:16 436

Джерело фото: Facebook // Юрій Кормишкін

Юрій Кормишкін придбав у власність групу компаній ТОВ «СП «Південна аграрно-експортна компанія».

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«...12 січня, я придбав у власність групу компаній ТОВ «СП «Південна аграрно-експортна компанія», на що дав дозвіл Антимонопольний комітет України 29 грудня 2021 року, — повідомив він. — ПАЕК – це дітище всього мого життя, в яке вкладено дуже багато ресурсів, сил та енергії. Це перспективна компанія, що стрімко розвивається на півдні України! Дякую всім, хто відстежував цю ситуацію і разом зі мною переживав важкий період. Дякуємо партнерам, які, як і раніше, залишаються друзями компанії ПАЕК і вірять у неї».

За даними порталу «Преступности.нет», Юрій Кормишкін із серпня 2021 р. був видалений з реєстру як засновник та бенефіціар ТОВ СП «ПАЕК» через його розлучення з дружиною і розділ спільного майна.


Для довідки: група компаній ПАЕК («Південна аграрно-експортна компанія») веде свою діяльність у Миколаївській області з 2012 р. Земельний банк — понад 40 тис. га. Основні напрямки в діяльності підприємства: вирощування зернових, бобових і олійних культур; розведення великої рогатої худоби; вирощування насіння.