Карантин дав поштовх розвитку Астарти

29 грудня 2021, 14:40 376

Агропромхолдинг «Астарта» впровадив низку ініціатив та рішень через введення карантинних обмежень в Україні.

Про це розповів засновник і CEO «Астарти» Віктор Іванчик, говориться у звіті платформи One Philosophy щодо життєстійкості українських компаній.

«Ми значно оперативніше організували всі заходи по посівній кампанії. Ця мобілізація допомогла підняти наші невикористані резерви. Побачили, що і в такій ситуації можемо ефективно працювати», — сказав він. 

Також Іванчик зазначив, що «Астарта» прискорила впровадження корпоративної системи СОВА.

«Це система операційного вдосконалення холдингу, яка ґрунтується на Lean-підході та за допомогою якої сотні працівників на всіх ланках нашого операційного процесу шукають і реалізовують різні оптимізації та інновації», — розказав він. 

Крім того, під час карантину агрохолдинг «Астарта» створив Центр партнерської взаємодії і розширює екосистему партнерства між аграріями, постачальниками ресурсів, банками та ін.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).