Про це йдеться у повідомленні підприємства.
«Відповідно до процедури сертифікації підтверджується, що підприємство ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» застосовує систему менеджменту згідно з вищенаведеним стандартом у наступних сферах діяльності: «Виробництво цукру з цукрового буряка», — говориться у сертифікаті.
Документ виданий органом сертифікації систем та персоналу TUV.
Для довідки: ISO 22000 — міжнародний стандарт розроблений Міжнародною організацією зі стандартизації, пов'язаний з безпекою харчових продуктів, який застосовується до всіх організацій агробізнесі.
ISO 22000:2005 «Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain» (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга) — гармонізований до стандартів менеджменту якості, екологічного менеджменту і пристосований до сертифікації перший стандарт, який був опублікований у 2005 році, й встановлює єдині вимоги до систем HACCP.