ЄВТ ГРЕЙН займеться перевалкою зерна Soufflet і Cargill

03 липня 2019, 11:51 2692

Портовий оператор «ЕВТ ГРЕЙН» в 2019/2020 маркетинговому році забезпечить експортну перевалку пшениці для двох найбільших агротрейдингових компаній — Soufflet Nеgoce і Cargill через новий морський термінал «Евровнєшторг» в Миколаєві.

Згідно з підписаними документами сторони домовилися про умови прийому, зберігання, документального оформлення перевалки на морському зерновому терміналі «Євровнєшторг».

«На сьогоднішній день термінал в змозі забезпечити перевалку близько 3% всього експорту зернових України. У перспективі плануємо збільшити потужності і щорічно обробляти до 8%. Своїм клієнтам ми пропонуємо кращу послугу експорту зерна «під ключ». Потрібно лише доставити продукцію будь-яким зручним способом — автотранспортом, залізницею або річковим транспортом до нашого терміналу, всю іншу роботу ми беремо на себе. Сучасне обладнання та висококваліфікований колектив терміналу виконає всі подальші процедури», — зазначив директор ТОВ »ЄВТ ГРЕЙН» Сергій Гунько.

Раніше «ЄВТ ГРЕЙН» підписав договір про перевалку з Louis Dreyfus Company.

Для довідки: «ЄВТ ГРЕЙН» (ЄВТ ГРЕЙН) — портовий оператор морського вантажного терміналу ТОВ «Компанія «Євровнєшторг» (ЕВТ) в м. Миколаїв. Термінал спеціалізується на перевалці зернових, бобових і олійних культур.

Компанія оператор створена в 2017 р., перше судно термінал обробив в грудні 2018 р. Нині завершено будівництво першої черги терміналу. В управлінні перебувають операційна акваторія, підхідний канал і причал №4, складські споруди та технологічне обладнання. Потужності зберігання представлені складом підлогового зберігання об'ємом 90 тис. тонн і чотирма силосами по 6,5 тис. тонн кожен.

Термінал оперує власним причалом довжиною 280 м і глибиною 11,5 м і може приймати судна класу Handysize і Panamax.