Для зберігання врожаю Контінентал використовуватиме полімерні рукави

10 серпня 2023, 15:25 1320

Нині доволі насичений і відповідальний період: крім інтенсивної роботи в полі, не менш ефективно працюють елеваторні потужності. Звісно, відсутність ритмічного відвантаження та можливості експорту морськими шляхами ускладнює їхню роботу, але «Контінентал» постійно в пошуках рішень.

Про це повідомив операційний директор компанія Костянтин Шитюк.

За його словами, одним із таких рішень, як і минулого сезону, є використання полімерних рукавів для зберігання врожаю — їхні запаси сформували заздалегідь.

propData.content.image
Костянтин Шитюк, операційний директор «Контінентал»

Ці жнива для аграріїв регіону загалом та нашої компанії зокрема у виробничому плані є доволі вдалими. Хоча регулярні опади та не завжди сприятливі погодні умови не дозволяють на повну реалізувати наш потенціал виробничої продуктивності. Паралельно із завершенням першої хвилі жнив активно сіємо озимий ріпак урожаю 2024 року та готуємося до посіву традиційних для компанії озимих — пшениці та ячменю.

Він додав, що уже зараз компанія готується до наступного сезону: працюють над придбанням необхідних агроресурсів як для втілення технологічних операцій 2024 року, так і для реалізації технологічних заходів під час осінніх етапів робіт.

«Далекоглядне планування дозволяє в такі турбулентні періоди бути готовими до викликів, оптимізувати виробничі затрати та організовувати безперебійну роботу у відповідальну пору».