Cargill побудує новий завод з виробництва преміксів

29 жовтня 2016, 07:50 2561

Компанія Cargill запустить на Філіппінах новий завод із виробництва розчинів преміксів для розширення своїх можливостей у галузі харчування тварин і задоволення зростаючого попиту з боку внутрішніх споживачів.

Завод працюватиме для забезпечення преміксами, в першу чергу, середніх і великих тваринницьких ферм, повідомляють у компанії.

За словами директора нового об'єкта Ноела Кіма, тваринництво розвивається, ферми консолідуються, ростуть і вимагають більш складних поживних розчинів.

«Новий комплекс дозволить значно збільшити кількість інноваційних пропозицій, які підвищать ефективність тваринництва, а також забезпечить якісними комплексними кормами», — сказав він.

Відзначається, що будівництво заводу розпочалося 25 жовтня 2016 року і завершиться в третьому кварталі 2017-го. Потужності складуть 20 тис. метричних тонн розчинів преміксів на рік. Завод забезпечить роботою місцеве населення: на об'єкті буде працювати 50 осіб.


Для довідки: Cargill — велика транснаціональна компанія, представлена в 70 країнах світу. Серед напрямків її діяльності — виробництво продуктів харчування, сільське господарство тощо.