В Україні запрацює платформа для демонстрації агротехнологій

28 лютого 2017, 16:34 2218

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агенцією AgriEvent у 2017 році проведуть серію заходів з демонстрації передових технологій: передпосівного грунтообробітку, посіву, обприскування, осіннього грунтообробітку.

Про це було анонсовано в рамках Зимового зернового конгресу, який проходив сьогодні в Києві.

На заходах під назвою Дні агротехнологій УКАБ буде презентовано роботу с.-г. техніки міжнародних лідерів-виробників, генераторів аграрних технологій.

Як розповів генеральний директор УКАБ Тарас Висоцький, заходи відбуватимуться за активної участі членів асоціації та всіх зацікавлених агровиробників. Перший День агротехнологій відбудеться вже у третій декаді березня і буде присвячений передпосівній грунтообробці.

«Ми будемо вибирати на кожну подію одну-дві операції, які станом саме на зараз є критичними з точки зору ухвалення аграріями рішень. Наприклад, по посіву буде продемонстрований тільки точний висів, обприскування — лише з диференційованим внесенням, автоматичним пілотом і т.п. Суть цих заходів — показати українським аграріям останні передові технології, новинки, які ще активно не застосовуються на полях», — розповів Тарас Висоцький.

З детально інформацією можна ознайомитись за посиланням.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua