Виробництво м'яса на Рівненщині зросло на 14%

18 листопада 2025, 16:45 126

Виробництво м’яса у Рівненській області поточного року збільшилося на 14,5%.

Про це розповів заступник голови Рівненської ОВА Олександр Кохан у Telegram.

Він зазначив, що одним із ключових драйверів цього розвитку стало ТОВ «Юрмія», яке входить до топ-10 м’ясопереробників України.

«Компанія активно розвивається. Після запуску нової лінії обсяги переробки подвоїлися — близько 60 т сировини на добу», — додав Олександр Кохан.

За його словами, «Юрмія» фактично формує м’ясний ринок області: значна частина офіційно виробленого м’яса Рівненщини проходить через підприємство. 

«Підприємство оснащене сучасними холодильними камерами та рефрижераторами, працює за стандартами HACCP. Усе це гарантує стабільну логістику та високу якість. Продукція постачається до торгових мереж Рівненщини та інших областей України», — резюмував заступник голови ОВА.