В Україні випустили покроковий посібник з експорту до Канади

24 жовтня 2017, 16:42 3296

Канадсько-український проект з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS) презентував покроковий посібник з експорту до Канади для українських малих та середніх підприємств під назвою «I CAN Export».

Публікація була розроблена в партнерстві з Міністерством економічного розвитку та торгівлі та Офісом з просування експорту, говориться у повідомленні CUTIS.

«Посібник має на меті надати інформацію зрозумілою мовою для українських малих і середніх підприємств про те, як експортувати товари до Канади», — йдеться на сайті проекту.

Видання складається з 10 глав та покриває питання споживчих уподобань канадців, порядку перетину кордону та вимог до документації, регуляторних обмежень на канадському ринку, можливостей перевезення через океан тощо.

«Час переговорів та теоретизування минув, настав час практики вільної торгівлі», — відзначив під час презентації посол Канади в України Роман Ващук.

Посібник можна завантажити за посиланням.


Для довідки: Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою була підписана 11 липня 2016 року та набула чинності 1 серпня 2017 року.