Міжнародні дні поля в Україні: стартувала підготовка до сезону 2018 р.

12 жовтня 2017, 08:00 5451

Сезон підготовки до виставки «Міжнародні дні поля в Україні 2018» успішно розпочато. Другий захід «Міжнародні дні поля в Україні» відбудеться 20-22 червня 2018 року знову у селищі Дослідницьке, Васильківського району, Київської області. 

Окрім 40 дослідних ділянок до уваги фахівців індивідуальна демонстрація та коментоване випробовування техніки в роботі, стаціонарна виставка, воркшопи, семінари і презентації просто в полі, говориться у повідомленні організаторів.

Як зазначається, «Міжнародні дні поля в Україні» -  єдина в Україні виставка з демонстрацією технологій вирощування від провідних селекційних та агрохімічних компаній на польових ділянках. Наразі зарезервовано більше половини усіх дослідних ділянок. Досліди з озимими культурами заклали такі компанії як «БТУ-Центр», «Дунай Агро», «КВС-Україна», «Лімагрейн Україна», «Нуфарм Україна», «РВА Україна», «Штефес», «Штрубе Україна ГМБХ», «Укравіт Агро», «Уніфер», «Saaten Union».

Разом з фахівцями DLG з Німеччини заплановано нові розділи експозиції, зокрема додаткові тематики коментованих показів техніки. 

Організаторами виставки «Міжнародні дні поля в Україні» є «ДЛГ Україна», «Аграрний демонстраційний та навчальний центр», IFWexpo Heidelberg GmbH. Фахову та технічну експертизу надає Німецьке сільськогосподарське товариство (DLG e.V.) та УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.

Усі зацікавлені компанії та організації можуть представити свою продукцію та послуги на майданчику виставки «Міжнародні дні поля в Україні 2018». 

З питань участі та співпраці звертатись до: Юлія Бондаренко, тел. 093 352 88 65, е-mail: у[email protected] та Світлана Питель, тел. 050 405 80 54, е-mail: [email protected].  


Для довідки: Основні напрямки діяльності DLG: збір інформації, обмін досвідом і розповсюдження знань; тестування продуктів харчування, засобів виробництва, сільгосптехніки, кормів, добрив; організація міжнародних спеціалізованих виставок: AGRITECHNICA, EuroTier, Energy Decentral, PotatoEurope, Дні поля DLG в Німеччині, Opolagra в Польщі, Agraria та AgriPlanta в Румунії, Agrotech-Agropars та Міжнародні дні поля в Ірані тощо. В Україні DLG e.V. представлено ТОВ «ДЛГ Україна».

АДНЦ – Німецько-український «Аграрний демонстраційний та навчальний центр», створений за підтримки Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Міністерства освіти і науки України з метою сприяння розвитку системи професійного навчання в Україні.

IFWexpo Heidelberg є дочірнєю структурою DLG — Німецького сільськогосподарського товариства — й вважається одним зі світових лідерів з організації виставок сільського господарства, харчової промисловості та деревообробки. Географія включає Україну, Росію, Казахстан, Іран, Узбекістан, Таїланд і Китай.