На українському ринку з'являться японські трактори Kubota

03 серпня 2018, 10:58 3628

Холдинг «ВК «Технополь» (Кропивницький) планує підписати дилерську угоду з виробником тракторів і важкої техніки компанією Kubota Corporation з Японії.

Такими планами поділився засновник компанії Вадим Маєвський під час святкування 10-річчя підприємства, передає Landlord.

За його словами, «Технополь» має намір розширити товарний асортимент саме технікою японської компанії. Крім того, в холдингу планують зайнятися розробками у насінництві.

Як відзначив заступник директора департаменту промислової політики Мінекономіки Олександр Задорожний, «Технополь» протягом останніх двох років збільшив показники обсягів виробництва та реалізації продукції, які в 2017 році склали 171 млн грн.


Для довідки: завод-виробник «ВК Технополь» виготовляє сучасні моделі культиваторів серії АК, зручні та практичні гідравлічні борони, роторні борони та подрібнювачі, що підходять для будь-якого виду ґрунту.

До складу холдингу входять компанії: з виробництва ґрунтообробної техніки, з продажу запчастин до сільгосптехніки, з вирощування сільськогосподарських культур, із зернотрейдингу, з виробництва машин і устаткувань для сільгосппідприємств, з виробництва і продажу обприскувачів та візків під розкидачі міндобрив, а також компанія з виготовлення насіння, арахісу і солодощів.