Думка: В Україні існує відкладений попит на вантажні транспортні засоби

06 червня 2021, 12:42 2986

Середній вік вантажних транспортних засобів в Україні складає більше 10-ти років, і в найближчому майбутньому вони потребуватимуть заміни. Але це відбудеться тоді, коли економічний стан в країні сприятиме цьому.

Таку думку висловив керівник департаменту з реалізації комерційної техніки IVECO Іван Ващенко.

«Україна — найбільш потенційний ринок для вантажних транспортних засобів серед європейських країн. Окрім попиту на нові вантажні транспортні засоби, існує й фактор дефіциту пропозиції», — каже він. При тому уточнює, що для «АМАКО Україна» минулий рік був рекордним у всіх сегментах, продано 300 одиниць, й на сьогодні компанія займає 10% сегменту ринку вантажних автомобілів. 

Керівник департаменту з реалізації комерційної техніки IVECO вважає, що бренд IVECO недооцінений за такими позиціями як вартість утримання транспортного засобу, співвідношення ціни і якості та, що важливо, за технічними характеристиками машин. 

«IVECO пропонує найбільшу лінійку транспортних засобів, автомобілі є для будь-якого клієнта: і для приватного підприємця, і для великих організацій, пасажирські тощо. Я очікую, що через 5 років IVECO буде в лідерській трійці, — зауважує Іван Ващенко. — Вже сьогодні в новому сервісному центрі IVECO компанії «АМАКО Україна» може обслуговуватись до 12 транспортних засобів за раз, де залучено 15 сервісних працівників, кількість яких постійно збільшується».


Для довідки: «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Наталія Помянська, AgroPorta.ua