KUHN запускає проект з використанням роботів на полях

27 березня 2018, 17:18 3512

Компанія KUHN розпочинає проект Challenge Centeol 2018, пов'язаний з використанням сільськогосподарських роботів при вирощуванні рослин.

Як говориться у повідомленні компанії, у Франції буде проведено реальний пробний проект, під час якого при вирощуванні кукурудзи будуть використовуватися автономні роботи, створені у  партнерстві з французькою компанією AgreenCulture, що спеціалізується на робототехніці.

Так, протягом сезону роботи будуть здійснювати передпосівну підготовку, вносити добриво, сіяти, прополювати, а також брати проби грунту для створення високоточної карти поля.

«Centeol — це автономний, керовний по GPS, роботизований сільскогосподарський проект. Роботи AgreenCulture — екологічна й економічна альтернатива в рослинництві», — зазначають в компанії.

AgreenCulture має власну систему геопзиціонування RTK, яка забезпечує точніть до сантиметра.


Для довідки: на сьогодні група KUHN представлена приблизно в 100 країнах і налічує більше 5000 співробітників на 11 виробничих об'єктах і в 11 дистриб'юторських центрах по всьому світу. Збільшення обороту в 2017 році склало 13,2%, досягнувши майже €1 млрд.