BEDNAR представляє нове програмне забезпечення та модернізацію сівалок OMEGA

09 листопада 2022, 16:15 2532

До універсальних сівалок OMEGA пропонується найширше додаткове обладнання на ринку з окремими робочими секціями або їхньою конфігурацією. У лінійці BEDNAR є дві серії моделей OMEGA. Однокамерні сівалки OMEGA OO_L з робочою шириною від 3 до 9 м і двокамерні OMEGA OO_FL шириною від 4 до 9 м.

Про це йдеться у повідомленні компанії. 

Ян Беднар, директор з продажу BEDNAR FMT

У 2023 році ми оснастили сівалки OMEGA OO_L і OO_FL власним новим програмним забезпеченням. Я вірю, що нові функції, які надає програмне забезпечення, зроблять сівалки OMEGA ще популярнішими серед аграріїв. Окрім нового програмного забезпечення, ми також працювали над деякими індивідуальними модифікаціями з метою підвищення якості роботи та спрощення процесу експлуатації.

Нове програмне забезпечення:

  • Новий дизайн інтерфейсу користувача з добре організованим та легко впізнаваним меню = основний робочий екран прозоро відображає конфігурацію агрегата. Інтеграція апарата ALFA DRILL в програмне забезпечення сівалки (управління висівним апаратом ALFA DRILL включено в один операційний термінал) = більше не потрібно використовувати інший термінал для управління ALFA DRILL, як у попередніх версіях.
  • Спрощений процес калібрування з можливістю використання інформації з бази даних насіння = використання збережених даних щодо насіння, яке вже було відкаліброване, спрощує наступні кроки калібрування (норму висіву можна встановити в кг/га або кількість рослин на м2).
  • Підтримка датчика потоку для висівного апарата ALFA DRILL = датчики можна вмикати та вимикати окремо відповідно до вимог.
  • Встановлення напрямку розподілу матеріалу (насіння, добрива, проміжних культур) у висівні сошники або сошники для внесення добрив у випадках, коли сівалка має відповідне обладнання (наприклад, сошники FERTI).
  • Підтримка функції точного землеробства:

– управління секціями = автоматичний підйом/опускання сівалки в заданій точці на полі (розвороті, в кінці поля тощо) відносно поточного положення. Автоматичне ввімкнення або вимкнення половини робочої ширини агрегата є основною перевагою системи; 

– контроль змінної норми висіву на основі даних картографування.

 Сівалка також модифікована специфічними змінами, які підвищують якість роботи та полегшують її експлуатацію. До них належать:  
  • Нова конструкція решіт бункера = решітка глибша і робить наповнення бункера зручнішим без втрат насіння.
  • Сходинки всередині бункера = можна використовувати, наприклад, для якісного очищення внутрішньої частини бункера після сезону.
  • Зовнішній датчик для перевірки тиску в бункері = впевненість та проста перевірка належної роботи системи під тиском.
  • Нове положення ваг = вони більше не підвішені на ручці мішка біля отвору для калібрування, а знаходяться поруч із ним.