BEDNAR FMT повністю вийшла з російського ринку

28 квітня 2022, 12:50 1363

Компанія BEDNAR FMT повністю підтримує український народ та засуджує російську агресію проти України. З першого дня війни компанія припинила прийом будь-яких замовлень від російських та білоруських дилерів та зупинила всі інвестиції в ці ринки.

«Наразі, в умовах тривалої невиправданої російської агресії, BEDNAR FMT зупинив та не планує подальших поставок техніки в росію. Незважаючи на те, що росія була одним із ключових ринків збуту для BEDNAR, компанія без сумнівів прийняла рішення вийти з ринку країни-агресора. Безумовно, це рішення було болючим з економічного погляду, але демократичні цінності для BEDNAR важливіші», — про це йдеться у повідомленні компанії.

В Україні BEDNAR продовжує працювати та розраховує на подальше збільшення частки ринку як завдяки конкурентним перевагам, так і з урахуванням того факту, що багато інших виробників сільгосптехніки залишились працювати в росії.

«Ми впевнені, що українські аграрії будуть враховувати цей фактор при виборі бренду-виробника сільгосптехніки», — зазначають у компанії.

«BEDNAR продовжує постачання необхідної техніки українським аграріям для весняних польових робіт. Також наші дилери розміщують замовлення на агрегати для літньо-осіннього сезону польових робіт. Крім цього, були відновлені всі програми стимулювання постачання запчастин до України, що дає можливість українським аграріям отримувати необхідні запчастини в повному обсязі та в необхідні строки», — зазначили у BEDNAR.

Наші українські дилери «Агроресурс», «AMAKO Україна», ТОВ «Компанія ЛАН», ТОВ «НФМ АГРО», «Тайтен Машинері Україна» з підтримкою сервісної служби BEDNAR продовжують обслуговування клієнтів як у полях, так і надаючи онлайн-консультації.

З офіційними заявами про припинення роботи в країнах-агресорах серед виробників техніки уже вийшли John Deere, Amazone Werke, AGCO, Great Plains, Caterpillar, Trimble, Lamborghini, Poettinger, CNH Industrial.