Аграріям пропонують нову форму придбання техніки — операційний лізинг

29 лютого 2020, 13:03 3626

Компанія «АМАКО Україна» пропонує аграріям купувати техніку в операційний лізинг. Така форма допоможе не лише запланувати витрати, а й забезпечить безперебійну роботу техніки в господарстві.

Про це розповів комерційний директор «АМАКО Україна» Олег Гук в рамках бізнес-конференції для клієнтів компанії, котра відбулася в Черкасах.
 
«Клієнт користується технікою, здійснюючи лізингові платежі. Після завершення строку лізингу, або можна назвати оренди, техніку можна викупити за залишковою вартістю або ж повернути постачальнику. Основна перевага в тому, що можна точно порахувати вартість мотогодини та отримати якісний сервіс протягом усього періоду користування», — говорить комерційний директор «АМАКО Україна».
Олег Гук додає, що після завершення строку оренди агровиробники беруть нову техніку під такі ж умови.

Ще однією послугою від «АМАКО Україна» є сервісний договір, за якого клієнт має не тільки фіксовану знижку на сервіс та запчастини, а й ще ряд переваг.

«Також є опція абонплати (щомісячна плата), тоді клієнт може розрахувати свої витрати. Звичайно, абонплата користується попитом серед клієнтів, де представлена широка лінійка техніки та/або в певній кількості. Причому це може бути техніка різних брендів. За клієнтом закріплюються певні конкретні сервісні інженери, які ведуть дане господарство, проводяться постійні навчання операторів даної техніки, формується відповідний склад запчастин під цю техніку, який знаходиться у легкій доступності. Господарству немає потреби заморожувати кошти і тримати такий склад на своїй території. Хоча також є опція формування нашого власного складу прямо на території господарства. Наша компанія бере зобов’язання в разі поломки, якщо вона потребує довшого часу ремонту, надати підмінний трактор з такою ж тяговою силою протягом 72 годин», — додав комерційний директор «АМАКО Україна» Олег Гук.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua