Нива Переяславщини відкрила десятий свинокомплекс

21 грудня 2018, 13:33 3577

Група компаній «Нива Переяславщини» 19 грудня 2018 р. відкрила ювілейний десятий тваринницький комплекс у с.Яблунівка Баришівського району Київщини.

Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

«Будуючи тваринницькі комплекси, ми дотримуємось усіх екологічних норм: 20 січня 2017 року … ми тільки обговорювали будівництво комплексу, нині він уже почав працювати і село відчує від цього переваги. Ми будемо допомагати громаді, платити податки і тепер є можливість подумати про об»єднання у ОТГ і жити значно краще», — сказав власник компанії Олександр Мостіпан.

Директор Групи компаній «Нива Переяславщини» Віталій Шакель сказав, що свинокомплекс — це відповідальність: перед трьома десятками працюючих на ньому, державою — за сплату податків, споживачами — за якість продукції.

Символічний ключ від десятого комплексу директор з капітального будівництва Групи компаній «Нива Переяславщини» Анатолій Єшенко вручив керівнику 10-го комплексу, головному технологу Олександру Трохименку.


Для довідки: група компаній «Нива Переяславщини» обробляє близько 23 тис. га, потужності зі зберігання зерна становлять близько 150 тис. тонн, щорічний експорт зернових — 100 тис. тонн. У структурі групи — дев'ять свинокомплексів, комбікормовий завод, забійний цех і м'ясокомбінат, який випускає продукцію під ТМ «П'ятачок».