ДПЗКУ скоротить роздутий штат на 30%

13 жовтня 2016, 08:25 2602

У «Державній продовольчо-зерновій корпорації України» розпочато роботу з оптимізації штатної структури.

Про це заявив в.о. голови правління ДПЗКУ Олександр Григорович, повідомили в корпорації. 

«Ми переконані, що корпорація має продемонструвати стрімкий розвиток. Запорукою більш ефективної роботи, в першу чергу, є грамотно вибудована організаційна структура, яка б дозволила нам не тільки якісно управляти всіма бізнес-процесами всередині компанії, а також скоротити певні витрати», — повідомив Олександр Григорович.

За його словами, сьогодні до роботи у центральному офісі залучаються керівники кращих філій, які до цього часу успішно працювали на регіональному рівні та зарекомендували себе як ефективні менеджери.

«Впевнений, що такі фахівці, приєднавшись до команди центрального апарату, успішно застосують власний досвід для розвитку компанії. Це дасть нам змогу підвищити ефективність роботи, досягти кращих результатів та переформатувати дещо «роздутий» штат, який наразі ми плануємо скоротити не менш ніж на 30%», — додав очільник корпорації.


Для довідки: ДПЗКУ створена урядом України в серпні 2010 р. До її складу входить розгалужена мережа філій  — лінійні та портові елеватори, млини, комбікормові й круп'яний заводи. Сумарно 53 підрозділи-філії ДПЗКУ можуть зберігати 3,75 млн т зернових, у тому числі сумарні потужності з перевалки на експорт Одеського та Миколаївського портів складають близько 2,5 млн т зернових вантажів на рік.