Аурум Груп наростить випуск вагонів-зерновозів

21 лютого 2019, 15:56 2204

«Аурум Груп» (Aurum Group) у 2019 році на базі ТОВ «Дизельний завод» планує втричі збільшити виробництво вантажних вагонів і наростити власний парк піввагонів на 300 одиниць.

Про це говориться у повідомленні компанії, пише Agravery.com.

«У 2019 році ми продовжимо інвестувати в збільшення власного парку піввагонів, а також, розвиваючи власні виробничі потужності, плануємо нарощувати випуск піввагонів і хоперів-зерновозів для потреб ринку», — розказала засновниця «Аурум Груп»  Альона Лебедєва.

За її словами, в збільшення власного парку вантажних вагонів група планує інвестувати як власні кошти, так і банківське фінансування.

«На сьогоднішній день ми підписали ряд договорів лізингу з «Першим українським міжнародним банком» (ПУМБ), відповідно до умов яких, плануємо побудувати 75 вагонів, із них 40 вагонів на базі «Дизельного заводу» вже готові», — уточнила Лебедєва.

Також зазначється, що станом на 1 лютого 2019 року, власний парк піввагонів «Аурум Груп» складає 522 одиниці. 


Для довідки: «Аурум Груп» (Aurum Group) — українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямками діяльності є машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість і аграрний сектор. Зараз компанія експортує свою продукцію в країни СНД, Близького Сходу, США, Китаю і ін. Діяльність компанії в агробізнесі представлена розташованим в Запорізькій області господарством із земельним банком 4 тис. га, де вирощуються зернові, олійні та деякі нішеві культури.