Астарта поділиться з ринком високоякісним насінням

17 вересня 2018, 13:57 3232

Агропромхолдинг «Астарта» запустив проект Astarta Select, завдяки якому поставлятиме на ринок насіння високої якості та високотехнологічні послуги у сфері сільського господарства.

Бренд Astarta Select — це результат об'єднання усіх комерційних та інтелектуальних активів компанії упродовж 25-річного досвіду. Про це заявив операційний директор агропромхолдингу «Астарта» Желько Ерцег під час презентації нового напрямку на дослідному полі холдингу на Полтавщині.

«Астарта» входить у ТОП-5 агрохолдингів України з банком землі у 250 тис. га і має конкретну специфіку у достатньо складному бізнесі виробництва цукру. Компанія закріпила традицію постійного підняття урожайності усіх своїх культур та впровадження нових передових технологій», — зазначив Желько Ерцег.

За словами експерта, виробництво насіння в «Астарті» існує уже довгий час. Раніше, як і більшість аграрних холдингів, купували насіння високої категорії в Канаді, Європі та США, після чого доробляли його на своїх потужностях та використовували на полях.
Вже з нинішнього сезону під брендом Astarta Selесt компанія зможе поставляти по 15 тис. т насіння сої та пшениці щорічно.

«Наша бізнес-модель передбачає виробництво найбільш якісного насіння, яке тільки може існувати сьогодні на ринку. Ним ми поділимося з колегами і партнерами. Це наша конкурентна перевага», — підсумував Желько Ерцег.


Для довідки: «Астарта» — вертикально-інтегрований агропромисловий холдинг, який з 1993 року працює у сфері цукрового та сільськогосподарського виробництва, зарекомендувавши себе як стабільна, прозора компанія, надійний партнер та постачальник.


Ірина Садова, AgroPortal.ua