Астарта оновила ґрунтообробну техніку

30 березня 2024, 14:25 875

ТОВ «Хмільницьке», що входить до агропромхолдингу «Астарта-Київ», придбало енергоефективні ґрунтообробні агрегати компаній Horsch та Lemken.

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

«Парк ґрунтообробної техніки підприємства поповнився двома новенькими потужними агрегатами: Horsch Tiger 4МТ — що ідеально готує ґрунт до посіву з мінімальною витратою палива і в найкоротші терміни. Ідеальна робота по будь-якому попереднику.

Та Lemken Rubin10, який завдяки комбінації «диски  лапи  коток» за один прохід дозволяє отримати достатньо ущільнене і вирівняне поле з дрібногрудочковою структурою ґрунту під посів найвибагливіших культур. Навіть у складних умовах забезпечує інтенсивне і однорідне перемішування органічної маси і ґрунту до глибини обробки близько 15 см, дозволяючи таким чином істотно зменшити втрати вологи від випаровування», — йдеться у повідомленні.

У «Хмільницькому» впевнені, що придбання цих сучасних агрегатів значно покращить підходи до агротехнічних операцій на підприємстві, оптимізуючи витрати пального, часу на обробку та якості обробітку площ під посіви.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять цукрові заводи, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. 7 високотехнологічних елеваторних комплексів компанії розташовані у Полтавській, Хмельницькій та Вінницькій областях. Загальна потужність зберігання 562 тис. т. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод із переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).