ALFA Smart Agro та ПроКредит Банк відновлюють програму для аграріїв

24 вересня 2024, 14:28 177

ALFA Smart Agro та «ПроКредит Банк» відновлюють програму партнерських кредитів для агровиробників із відсотковими ставками від 0,01% річних.

Наразі ALFA Smart Agro — єдиний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, для клієнтів якого банк пропонує спеціальні умови фінансування, говориться у повідомленні компанії. 

Умови партнерського кредитування:

  • сума кредиту — від 300 тис. грн;
  • річні відсоткові ставки: 0,01% — до 4 місяців; 4,25% — 5-6 місяців; 7,5% — 7-9 місяців, 9% — 10-12 місяців;
  • можливість відстрочки першої виплати капіталу до 11 місяців.

За умовами партнерської програми тіло кредиту погашається за сезонним графіком, а відсотки сплачуються щомісячно. Окрім того, можливе фінансування у валюті USD за індивідуальними умовами (відсоткова ставка від 4-6% річних).

«Компанія ALFA Smart Agro системно розширює набір фінансових інструментів для аграріїв. Застосування розробок ALFA Smart Agro не лише дає переваги в полях у вигляді високих показників урожайності, але й економічні вигоди. А можливість отримати фінансування на купівлю продукції ALFA Smart Agro на вигідних умовах — це важлива додаткова опція, яка дозволяє господарствам підвищувати рентабельність рослинництва», — додали в компанії. 

Детальну інформацію про умови нової партнерської програми дізнавайтеся за тел. 066-060-49-80 (Ігор Метейко, фінансовий менеджер ALFA Smart Agro). 


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Препарати ALFA Smart Agro — №1 в Україні за площами застосування. Розробки ALFA Smart Agro — інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції Розумної агрономії. Велика кількість препаратів ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.