AgriLab Farming підведе підсумки першого виробничого сезону

21 жовтня 2021, 15:10 2344

3 листопада 2021 р. у с. Пархимів (Чернігівська обл.) в рамках Дня поля «Збільшення прибутковості малопродуктивних полів. Результат» Agrilab Farming підведе підсумки першого виробничого сезону.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

В Agrilab Farming відзначають: точний підхід — і агробізнес матиме високу рентабельність навіть на малопродуктивних ґрунтах. Із цим переконанням наприкінці минулого року господарство розпочало свою діяльність.

Agrilab Farming веде свою діяльність на площі більше 1000 га у Чернігівській області на бідних легких ґрунтах. Щоб отримувати прибуток в таких ґрунтово-кліматичних умовах, тут впроваджували вологозберігаючі технології та індивідуальний підхід до кожного поля. Що сіяти, як удобрювати, як захищати? На таких складних полях рахувати доводиться точно, адже межа між прибутковістю і збитковістю хитка.

В рамках Дня поля проаналізують, які рішення і як саме вплинули на прибутковість господарювання.

Класичний, безвідвальний, стрічковий чи нульовий — який обробіток є найліпшим для кукурудзи на «пісках»? Покаже бункер комбайна.

Як збільшити маржинальність після збирання врожаю? Досвід роботи зерносушильного комплексу.

Окрім того, своєю практикою ефективних рішень у битві за врожай-2021 та стратегією на 2022 рік поділяться керівники та агрономи успішних господарств регіону, зокрема «Агро-Регіон», «Інтер», «БіотехЛТД».

Також під час Дня поля аграрії зможуть наочно оцінити можливості різної техніки: IDEALний комбайн, агрегати для різних технологій обробітку ґрунту, дрони та рішення для точного землеробства, а також — зерносушильний комплекс на твердому паливі. 


Для довідки: День поля «Збільшення прибутковості малопродуктивних полів. Результат» відбудеться 18 листопада 2021 р. у с. Пархимів (Чернігівська обл.). Участь у заході безкоштовна. Реєстрація.