Agricom Group залучить нового акціонера і розширить активи

06 липня 2016, 16:16 2436

Досягнуті остаточні домовленості щодо придбання частини акцій національної агропромислової групи Agricom Group.

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба компанії.

Відзначається, що на сьогоднішній день Антимонопольним комітетом України надано дозвіл Armpitch Holdings на придбання частини акцій компанії Agricom Group. Закриття угоди, сума якої не розголошується, відбудеться протягом декількох тижнів.

«Залучення нового акціонера, який спрямовує кошти, отримані з продажу фармацевтичного бізнесу, в українську агропромислову галузь, є свідченням високої ефективності обраної стратегії Agricom Group, яка забезпечила інвестиційну привабливість компанії і, як наслідок, зростання обсягу активів», — зазначив виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник.

За його словами, організаційна структура та менеджмент при цьому залишаться без змін, а отриманий капітал інвестують в розвиток компанії і спрямують на реалізацію нових проектів в сфері АПК на території України.

«Agricom Group і надалі буде продовжувати активно розвиватися за основними напрямками діяльності: рослинництво, зберігання зернових і FMCG. У поточному році ми плануємо організувати роботу нового територіального кластера на Рівненщині, а в наступному — вже ввести в експлуатацію підприємство з переробки зернових на Чернігівщині», — додав він.


Для довідки: Agricom Group — національна агропромислова група, що спеціалізується на розробці, виробництві і дистрибуції продуктів харчування із зернових культур і об'єднує сільськогосподарські, переробні та торговельні підприємства. Ключовими бізнес-напрямками діяльності є: рослинництво, зберігання зернових та олійних культур, виробництво і торгівля продукцією бакалійної групи. Земельний банк — 30 000 га. Потужності зберігання — 63 000 т. Торгові марки — «Добродія» і San Grano.