Комбікормовий завод на Сумщині продовжує роботу

01 квітня 2022, 09:20 1457

Липоводолинський комбікормовий завод Групи компаній «Птахопродукт» інтенсивно працює в умовах активних бойових дій на Сумщині.

Про особливості роботи підприємства AgroPortal.ua розповіла його директорка Тетяна Орєхова.

propData.content.image
Тетяна Орєхова, директор Липоводолинського комбікормового заводу

«Сьогодні основне наше завдання — забезпечити комбікормами свої птахофабрики, постійних та потенційних клієнтів. Виробництво не зупиняємо ні на день. Особливо складно було на початку березня. Адже в Роменському, Лебединському, Конотопському районах була справжня навала загарбників, величезна кількість ворожої техніки. Без перебільшення героїчними зусиллями вдавалося забезпечити виробництво сировиною і пальним. А також — доставити готову продукцію на підприємства області. Зокрема й на Вільшанську птахофабрику, яка зазнала нападу окупантів. До цих, можна сказати, бойових завдань, залучилися і співробітники ГК «Птахопродукт», і наші партнери»

Наразі ситуація в районах Сумщини поблизу Липової Долини залишається неспокійною. 

За словами Тетяни Орєхової, виробничий процес заводу організовується відповідно до надходження сировини. Працівники за необхідності виконують роботу у вихідні, у вечірній час. Адже сьогодні не так просто знайти і доставити потрібні добавки, вітаміни. Вони продовжують виготовляти збалансований повноцінний комбікорм, адже це необхідно, щоб створювати натуральні продукти для здорового життя і зробити харчування людей корисним.

 

Липоводолинський комбікормовий завод продовжує працювати з вірою в перемогу і дбаючи про майбутнє. Виготовляє комбікорми для продажу населенню, тут можна придбати продукцію для всіх видів птиці.

«На птахофабриках ГК «Птахопродукт» зараз вирощуються курчата бройлерів і м’ясо-яєчної породи, а також каченята. Для них ми виготовляємо стартовий комбікорм. Ці малята підростуть — і люди зможуть їх придбати для своїх господарств. 

Попит на нашу продукцію високий. Та ми цінуємо кожного клієнта. Докладаємо всіх зусиль, щоб максимально задовольнити потреби господарників у якісних збалансованих комбікормах. Тож звертайтеся, будемо раді співпраці. Також запрошуємо до партнерства: будемо вдячні постачальникам за сприяння у закупівлі й доставці сировини, добавок, вітамінів, пального», — підсумувала Тетяна Орєхова. 

Детальніше про Липоводолинський комбікормовий завод та контакти для співпраці за посиланням


Тетяна Ярмоленко, AgroPortal.ua