Власники бренду Eat.Craft переїхали з Херсона до Ірпеня (Київщина) через активні бойові дії та окупацію регіону. Окрім того, що вони продовжили виробництво в’ялених томатів, планують закласти плантацію овочів уже на новому місці.
Про це розповідають власники бренду спеціально для AgroPortal.ua.
Підприємці продовжують періодично їздити на Херсонщину, щоб доглядати за томатами, яких за сезон виходить до тонни. Але в планах — закласти плантацію овочів і в Ірпені, щоб полегшити логістику сировини.
«Щотижня беремо участь у різних ярмарках, вже орієнтуємося, скільки продукції нам потрібно підготувати на захід. Хочемо, щоб усе було свіжим, тому наперед не готуємо. Сушена сировина у нас зберігається в контейнерах. За перший рік ми виготовили десь 500 баночок. З того моменту, як нашій компанії виповнився рік (липень), і до сьогодні уже продано 25% від минулорічного обсягу», — зазначають підприємці.
Загалом бренд працює над тим, щоб їхні в’ялені томати з’явилися на полицях преміальних маркетів.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua